Izbornik Zatvoriti

POLITIKA PRIVATNOSTI

 

Zaštita privatnosti podataka

U ime kompanije Ulixes doo, Dunavska 27, Novi Sad, Srbija, (MB: 08239614,  PIB: 100237327, ŠD: 1039) se obavezujemo da ćemo čuvati samo podatke neophodne za uspešnu komunikaciju.

U naše ime obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi zaposleni Ulixes doo odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Na ovom sajtu prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i pregledaju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje sajta.

 

Saglasnost i promena uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Ulixes doo se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.