Srpski Home
   
Misija Proizvodi Pakovanje Česta pitanja Kontakt  
 
  Misija  
  Proizvodi  
 

Slatko

 
  Džem  
  Žele  
  Ajvar  
  Pečurke  
 

Suveniri

 
     
  Poklon pakovanje  
  Ambalaža  
  Poklon kutije:
  Kartonska
Drvena
 
     
 

Pitanja

 
  Kontakt  
     
     
 

 
       
   

Potpuno prirodna, na tradicionalan način pripremljena i ručno pakovana hrana

       
           
 

Ethno Food je brend domaće i zdrave prirodne hrane koja se priprema na tradicionalan način. Svi proizvodi se prave od svežeg sočnog voća i povrća koje se gaji u nezagađenoj sredini, ručno bere i sortira. Zatim se prerađuje po isprobanim tradicionalnim receptima koji se prenose iz generacije na generaciju. Iskusne domaćice i kuvarice prave naše specijalitete, bez aditiva i konzervansa. Količina naših proizvoda je ograničena i radi se u malim serijama.

     
 

Džem Džem Žele Žele Misija Misija Slatko Ajvar Ajvar Slatko Slatko Pečurke Gljive Običaji Običaji Pakovanje Proizvodi Kontakt Proizvodi Misija

     
 

Poklon pakovanje Ethno Food proizvoda odražava srpsko kulturno nasleđe. Vaši prijatelji i rođaci će biti oduševljeni ako im za Božić, ili nekom drugom prilikom, poklonite neki naš proizvod.
Sve tegle imaju poklopac od tkanine ili hartije, zavezan kanapom, sa tradicionalnom šarom. Stavljaju se po šest različitih vrsta u kartonske ili drvene kutije. Takođe se može kupiti pojedinačno poklon pakovanje koje sadrži jednu teglu.
Ethno Food nudi neke od mnogih srpskih specijaliteta, kao što su slatka, džemovi, ajvar i šumske pečurke.
Ethno Food slatka se kuvaju od raznog voća. Naš poklon paket sadrži slatka od: šumskih jagoda, trešanja, borovnica, kupina, šljiva i šljiva punjenih orasima.
Pojedinačna poklon pakovanja slatka takođe mogu biti od šumskih jagoda, trešanja, višanja, borovnica, kupina, šljiva i šljiva punjenih orasima.
Po porudžbini se mogu raditi i slatka od drugog voća, što zahteva poseban dogovor.
Ethno Food džemovi se kuvaju od različitog voća: džem od šljiva, džem od šljiva sa dodatkom ruma, džem od šljiva sa crnom čokoladom, džem od kajsije, džem od maline...
Po porudžbini se mogu raditi džemovi i od drugog voća, što zahteva poseban dogovor.
Ethno Food žele od dunja (pihtije od dunja).
Žele se pravi na tradicionalan način, prirodnim putem, uz dodatak samo šećera. Ne sadrži konzervans.
Ethno Food ajvar se priprema od crvene pečene paprike, na tradicionalan način uz dodatak soli i sirćeta. Ne sadrži konzervans. Za gurmane na raspolaganju su nekoliko vrsta ajvara: blagi, blago ljuti i ljuti. Ajvar se može koristiti kao salata ili odličan dodatak mesu.
Ethno Food pečurke su jedan od od najukusnijih specijaliteta i najvećih tajni. Mogu ih koristiti i vegeterijanci. Ethno Food poklon kutija sadrži šest tegli pečuraka, vrganje i lisičarke u maslinovom ulju. Koriste se bez dodatnog pripremanja kao jelo za sebe ili kao salata. Pojedinačno nudimo sušene i mlevene vrganje, sušene lisičarke, sušenu crnu trubu i sušeni smrčak. Mogu se koristiti za pripremanje mnogih jela.
Ethno Food obogaćuje vašu trpezu i čini da zdrava hrana bude istovremeno i zadovoljstvo. Ethno Food neguje tradiciju izrade domaće hrane primenjujući u tehnologiji izrade proizvoda brižljivo čuvane recepte. Objedinjujući na taj način prirodu, tradiciju i zdravlje u jedno: Ethno Food proizvod.

     
               
               

 

 

 

Srpski English Home